Trådløs fest

Når der skal holdes fest, indebærer det ofte et musikanlæg. Og med det anlæg følger der som regel også en masse ledninger med, specielt hvis anlægget skal sætte op i et havetelt eller andre steder, hvor man er nødt til at trække strømmen inde fra huset. Det kan godt betyde nogle lidt klodsede løsninger eller måske ovenikøbet farlige, da ledningerne kan ligge i døråbninger eller over græsset, hvor folk går eller danser. For at undgå ture på skadestuen og lettere opsætning af anlægget, så er det værd at overveje, om en trådløs højtaler ikke er vejen frem.

Musik i en fart

Med den trådløs højtaler slipper du for ledninger (og brækkede ben), og er ikke begrænset af, hvor den kan stå. Du tilslutter let den afspiller, du ønsker enten via Bluetooth eller AUX. Bruger du din telefon via Bluetooth, har du også altid dine playlister lige ved hånden, og kan let og hurtigt styre slagets gang uden at skulle hen til højtaleren for at skifte nummer. Højtaleren kan spille op til 122 dB, og hvis det ikke er nok, så kan du linke to højtalere sammen for at få et endnu større lydtryk.

Højtaleren er med sit simple og praktiske design nem at transportere, da den har indbygget håndtag. Med sin forstærkede kasse, tåler den også lidt af hvert. Højtaleren er designet og optimeret til både at kunne spille inde og ude, og da den kun vejer 15 kg, er den også lige til at tage med ind i bilen eller bag på cyklen, hvis festen skal rykke et andet sted hen. Og du behøver ikke at være bekymret for batteriets levetid, for højtaleren kan nemlig køre non-stop i 40 timer, så du kan være ganske rolig og forsikret om, at der nok skal være musik til hele din fest! Lejer du højtaleren i flere dage, så er det nemt lige at oplade højtaleren igen. Det tager ca. 3,5 time før den er helt opladt og klar igen. Lejer du den flere dage, er der også mere at spare. Du kan se mere om de trådløse højtalere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *