Tips til at være nærværende sammen med dit barn

Oplevelser er med til at danne minder, minder for livet. Derfor bør du være nærværende og have oplevelser sammen med dit barn. Når børn er små, vil de gerne bruge tid sammen med deres forældre, når de blive ældre finder de nye interesser, og oplevelserne bliver anderledes. Gennem oplevelser får I styrket jeres relation, og kommer tættere på hinanden. Ligeledes forbedrer det dit barns trivsel.

Hvorfor er nærvær vigtigt?

Der er gode grunde til at være nærværende med dit barn. Ved at tilbringe tid sammen med dit barn, viser du interesse. Gennem nærværelse viser du, at du elsker dit barn og prioritere tiden sammen. Dette er tilsammen med til at styrke barnets selvværd, som er vigtigt at have gennem hele livet. Selvværdet fortæller dit barn, at han/hun er perfekte, som de er. I sidste ende er nærvær med til at mindske risikoen for konflikter, som kan opstå mellem jer. Det skyldes, at oplevelser og at være sammen i dagligdagen er med til at styrke jeres familiebånd.

Nærværende i dagligdagen

Det er ikke kun de store oplevelser dit barn og dig har sammen, som huskes. Jeres tid sammen i hverdagen huskes, og det er især her, at nærværet vises. Du kan være nærværende på forskellige måder. Deltag f.eks. i barnets leg, og snak sammen. Køb kvalitetslegetøj og interiør til børn, da nyt legetøj er med til at udfolde børns kreativitet ved at give dem muligheden for at finde på nye lege.

Find derfor kvalitetslegetøj og interiør til børn. Hvis du ønsker, at I skal tage på små ture, kan I tage en tur i skoven. Naturen byder på en masse naturoplevelser uanset vejret. Det giver dit barn en læren om verden udenfor husets fire vægge, og fremmer forståelsen. Tag dit barn i hånden, og gå en tur i skoven – verden er stor, og giver plads til udforskning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *