Tag på en børnevenlig skiferie til Berchtesgaden

Der er ikke noget bedre end, når børnene rammer den alder, hvor de er gamle nok til, at man kan tage dem med på skiferie. Det er altid sjovt at tage på skiferie som en familie, fordi man både kan hygge sig i de smukke omgivelser, samtidig med at man kan være aktive.

Der er mange smukke steder, man kan tage på ski henne, men Berchtensgaden er især populær blandt børnefamilier, fordi stedet er så familievenligt. Udover de mange gode skiområder, så er selve byen også enorm hyggelig og ligger så, man har en smuk udsigt til alle bjergene. Udover at stå på ski, kan man også finde mange spændende aktiviteter nede i byen, såsom Hitlers Ørneborg, saltminer, en svømmehal og meget andet. Er man derfor ikke den største fan af at stå på ski, behøves man ikke blive hjemme fra skiferien med familien, da der også er meget andet, man kan give sig til. Der er også et hav af hyggelige restauranter i den charmerende by, hvor man kan nyde et måltid sammen, og opleve den hyggelige sydtyske mentalitet. Læs mere om, hvad Berchtesgaden har at byde på her: https://www.onlineski.dk/berchtesgaden.

 

De 6 skiområder i Berchtesgaden

Der er 6 forskellige skiområder i Berchtesgaden, som alle er forskellige og egner sig til nogle forskellige folk. Her er lidt indblik i, hvad de forskellige skiområder har af pister.

  1. Obersalzberg. Dette er et perfekt sted for de mindre trænede skiløbere eller folk, som er afsted for første gang. Pisterne er knap så krævende, og man kan finde både træklifter og nedfarter. Derudover er der selvfølgelig også både blå og røde pister, så der er lidt, der passer til alle.
  2. Götschen. Dette sted er mere egnet til lidt bedre skiløbere, som ved hvad de laver. Der er både spændende røde og blå pister og to gange om ugen, er der aften skiløb med lysløjpe. Det er også her, hvor man kan finde en stejl rød pist, som bruges af professionelle kvinder til Super G løbet.
  3. Hochschwartzeck. Her er det i sandhed et paradis for både små og store. Det er hyggelige blå nedfarter ned gennem skoven, samt kælkebakke til de helt små. Desuden er der også røde nedfarter til de mere øvede, og gode muligheder for parkering ved liften.
  4. Jennerbahn. Her finder man de længste nedfarter, og det er også stedet for de mere rutinerede skiløbere. Der er både blå og røde pister, så hele familien kan komme afsted, selv hvis nogle er mere rutinerede end andre. Udover det er der også et børneområde for enden, hvor man lære børnene op eller selv øve sig, hvis det er ens første gang.
  5. Rossfeld/Zinken. Det er uden tvivl det mest snesikre område i Berchtesgaden. Her er der både almindelige pister til skiløbere samt en separat snowboardpist, hvor der er mulighed for funpark og boardercross. Man har mulighed for at stå på ski fra Rossfeld til Zinken, og er helt sikkert garanteret nogle gode timers skiløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *