Sydafrika: Oplev hvidhajer og vinmarker

Sydafrika spænder bredt, når det kommer til begivenhedsrige oplevelser. Eastern Cape er en provins i Sydafrika, hvor du både kan opleve kysten og komme ud på havet og se de berømte hvidhajer. Området i Sydafrika giver dig også muligheden for både at stimulere synssansen og smagssansen, når det kommer til vinmarkerne og områdets gode vin. Sydafrika er nemlig kendt for at levere på vinfronten, og det er der rig mulighed for at udforske, hvis du tager til Eastern Cape. På dansk hedder området Øst-Kapprovinsen, og er et område på over 150.000 km2. Hovedstaden for Eastern Cape er Bhisho, men provinsen tæller også fantastiske byer som Port Elizabeth, som blandt andet også kaldes for ”Den Venlige By”.

Tag af den populære Garden Route fra Cape Town til Port Elizabeth

Garden Route er berømt fordi, der er uspoleret natur langs de skønne kystveje, der går mellem Cape Town og Port Elizabeth. Ligesom med mange andre naturskønne ruter kan du enten selv tage en bil ud på en ”kør selv ferie” i området, eller du kan komme på en guidet tur. Med en rejseguide ved din side kan du sørge for, at du får alle fortællingerne og informationerne med, og du vil få at vide, hvilken vej du skal kigge, når hjulene ruller afsted. Selvom du sidder i et køretøj, vil du kunne føle dig tæt på naturen og det anderledes landskab, der strækker sig langs kysten.

Har du altid drømt om at se pukkelhvaler?

Hvalsafari er en anden af de ting, du kan gøre, hvis du vælger at tage en rejse til Sydafrika. I byen Hermanus, får du muligheden for at opleve de kæmpe store pukkelhvaler. Når de enorme dyr bryder overfladen på vandet, holder man vejret en ekstra gang og kniber sig selv i armen for at finde ud af, om det man ser, nu også er rigtigt. De smukke dyr lever et anderledes liv under vandoverfladen, og du kan lære meget mere om dem, hvis du kommer til Hermanus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *