Spar penge op til din næste rejse

Her kommer en række råd til hvordan du kan spare penge op til din næste rejse. En rejse kan være dyr, men ved at spare hist og her kan det godt lade sig gøre.

 

Opret en opsparingskonto

Første step er at oprette en konto, hvor du kan spare penge op til din rejse. Denne konto må du ikke gøre brug af, medmindre det er for at betale til rejsen.

 

Læg et budget

Hvor mange penge koster din rejse inklusiv ALT? Det vil sige fly, hotel, transport, parkering, mad, udflugter, lommepenge, og så videre. Dernæst skal du udregne dit rådighedsbeløb hver måned, efter du har fratrukket dine udgifter. Beslut dig nu for hvor mange penge du ønsker at overføre til din rejsekonto, og opret en fast overførsel.

 

Kvik lån

En rejse er ofte dyr, og selvom disse råd helt sikkert skaber luft i din økonomi og ekstra penge til rejsen, så betaler det nødvendigvis ikke hele turen. En mulighed for at nå det sidste stykke kan være via et kvik lån. Med blot én ansøgning er du et skridt tættere på din rejse.

Sælg ud i dine ting

En god måde at tjene penge på hurtigt er ved at sælge ud. Gennemgå din garderobe, er der noget du ikke længere bruger, så tag det fra. Du kan også sælge ud af dine ting eller møbler. Der findes diverse online platforme til at sælge ud, apps og også loppemarkeder.

 

Spar penge på mad

Der er mange penge at spare på mad, hvis blot man tager sig tid. Sæt dig ned en gang om ugen og kreer en madplan ud fra tilbudsaviserne. Dette skaber både et større overblik over din mad, du får klaret indkøbsdelen på én gang, og du sparer mange penge ved at undgå impuls indkøb.

 

Stop de dårlige vaner

I dagligdagen har du nok en del dårlige vaner som du ikke tænker over. Dette kan være en kaffe med vennerne, cigaretter, små shoppeture, biografture og lignende. Disse er alle hyggelige, men også nogle af de største pengeslugere, og et sted du kan spare mange penge. Dette kan eksempelvis gøre ved at medbringe kaffen hjemmefra, lave hjemmebiograf, invitere dine venner hjem til kaffe eller på en gåtur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *