Spar penge i hverdagen

De fleste af os vil rigtig gerne have lidt mere på kontoen, når måneden er ved at lakke mod enden. Det kan være til at sætte på en opsparing, en ferie, gå en tur i byen eller noget helt fjerde. Heldigvis er der gode tips og tricks til, hvordan man kan spare lidt hist og her i hverdagen. Det kan blive til rigtig mange kroner og øre på et helt år.

 

Skønhedspleje i din hjemmesalon

Frisør, massage og ansigtsbehandling er super lækkert at forkæle sig selv med fra tid til anden. Dog er det ikke altid, der er råd på budgettet. Med et par få investeringer kan man heldigvis gøre det derhjemme. Har du børn der skal klippes eller kort hår selv, kan du f.eks. investere i en hårtrimmer. Find det bedste køb til den billigste pris ved at tjekke diverse forbrugertests ud. Har du længere hår, som kræver en saks, kan du købe en billig frisørsaks på nettet, som du sagtens kan klippe spidser med.

Gå på nettet og køb nogle billige, men lækre plejeprodukter. Både til hår, krop og ansigt. Lav en massage og forkælelsesaften med din partner eller veninde. Så bliver I forkælet, samtidig med at der er plus på kontoen i slutningen af måneden.

 

Pas godt på dine ting

Det har ikke taget os mennesker mange generationer, at blive vant til at smide ud og købe nyt, så snart noget ikke behager os eller går i stykker. Hvis du gerne vil spare penge, er det en god idé at passe rigtig godt på dine ting. Vask kun dit tøj, når det er beskidt eller lugter, hold din bil ren for snavs, gå til hælebaren med dine sko og reparer på dine møbler. Det er ikke kun godt for dig, men er også godt for vores planet, som ikke har uanede mængder af ressourcer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *