Skal du vælge en slagleklipper eller en brakpudser til arbejdet

Et normal størrelse udeareal kan slås med en græsslåmaskine, men når det kommer op i større områder, er der brug for nogle skrappere maskiner. Der er dog flere, du kan vælge mellem, og det kan være svært at vælge mellem en slagleklipper og en brakpudser. Der er nogle afgørende forskelle som, hvis man kender dem, kan afgøre valget af maskine. Da begge maskiner ikke er helt billige og kan koste flere tusind kroner, kan man godt være nervøs for valget. Det er nemlig ikke helt billigt, hvis man vælger forkert og ender med at købe begge.

Til enkle arealer – brakpudser

En brakpudser er, af disse to maskiner, et billigere valg. Denne maskine bruges til mere enkle arealer, hvor det hovedsageligt er græs, som vokser. Brakpudseren kan godt klare en smule vilde planter men ikke et større krater. En brakpudser kan indstilles i højden, så du selv kan bestemme, hvor højt dit græs skal være. En brakpudser kan heller ikke klare store ujævnheder eller lign.

Til besværlige arealer – slagleklipper

En slagleklipper er det dyre valg af disse to maskiner. Den kan til gengæld klare en hel del mere. Slagleklipperen har nogle indbyggede hammerslagler, som kan slå det meste vildgroende ned. Planter som buske og tidsler kan den sagtens klare. En slagleklipper kan indstilles til at klippe vertikale linjer og rotere 90 grader til en vilkårlig side. Dette gør det nemmere at klippe arealer med store ujævnheder. Det er også helt ideelt for de mere indviklede og krogede områder, af det areal du vil have klippet, da den kan nå ind imellem buske og træer. Du kan også vælge at bruge denne maskine til noget helt andet. Med egenskaben at den kan rotere til vertikalt, kan du også bruge den til at klippe dine buske tætte. Det vil helt sikkert spare dig meget tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *