Sådan får du mere ud af din hjemmeside med et SEO-bureau

Ved at bruge et SEO-bureau får du optimeret udbyttet du får fra din hjemmeside ved at netop din hjemmeside er i af søgeresultaterne i stedet for din konkurrents hjemmeside.

Hvad er SEO?

SEO står for search engine optimisation og det betyder søgemaskine optimering, ved at søgemaskine optimere får du netop din hjemmeside til at virke mere attraktiv for kunden i forhold til deres søgning. Det kan både hjælpe under normale ordsøgninger men også billedsøgning, videosøgning, vejvisningssøgninger og lignende søgninger. Hvis du får et SEO-bureau til at optimere din hjemmeside, kommer din hjemmeside længere op i søgeresultaterne for flere forskellige søgeresultater. Så i stedet for at kunderne skal søge i et meget snævert søgefelt har de større mulighed for at finde lige netop din hjemmeside med mere varierende søgeord. Når de søger mere varieret vil de også finde forskellige undersider på din hjemmeside, derved får du en højere besøgsrate og muligheden for højere salgsrate for færre penge end før.

Spar penge

Du sparer penge på pop up reklamer, tv reklamer, video reklamer, avis reklamer, radio reklamer og så videre. Alle de penge du sparer betaler hurtigt for de penge du bruger et SEO-bureau. Når du først har set hvor mange penge du sparer på reklamer og lignende, går det op for dig hvor mange penge du kan bruge på så mange andre ting. Hver dag bliver der foretaget millioner af søgninger på diverse søgemaskiner. Det første resultat på google opnår omkring 33% af alle klik, nummer to får omkring 18% af alle klik hvor i mod det syvende kun opnår omkring 4% af alle klik. 91% af alle googles brugere går aldrig videre fra første side og derfor kan det sagtens betale sig at bruge tid og penge på et SEO bureau – læs mere her.