Sådan tager du dig bedst ud på alle julens og nytårets selfies

Julen er hjerternes tid, men også højtid for alverdens sammenkomster i form af julefrokoster, gløgg og æbleskiver og vi kommer selvfølgelig heller ikke uden om selveste juleaften. Hernæst kommer nytåret, som selvfølgelig byder på masser af konfetti, glimmer, champagne og drinks og fest og fyrværkeri med hele slænget. Det er dog ikke kun højtider for disse begivenheder, men også de mange selfies, der skal til for at forevige dem eller blot eksistere et par sekunder på de sociale medier, så omverdenen kan følge med i alle de fede tider vi har!

Derfor vil man selvfølgelig gerne tage sig så godt ud som muligt når nu telefonen bliver hevet frem og blitzen flasher. Vi giver her et par tips til, hvordan du opnår dette.

Den gode selfie

Du behøver ikke at være supermodel eller at slæbe et helt fotostudie med dig til alle sæsonens arrangementer, der skal sættes op, før du kan få taget det perfekte selfie. Udover at investere i en selfiestang, som er blevet populær blandt både unge og gamle, eller en anden form for holder til telefonen. Dette er ikke den eneste vej til de gode selfies. Der er nogle andre tiltag som du kan gøre, når du henover jul og nytår skal tage dine selfies.

Lad der blive lys

Vil du gerne tage dig rigtig godt ud på julens og nytårets selfies, så kan det betale sig at investere i udstyr eller tilbehør til din telefon, der hjælper dig med at tage de bedste billeder. Her handler det hovedsageligt om belysning. Selfiedronningerne og selfiekongerne vil også fortælle dig, at nøglen til en god selfie er at finde lyset og lade det ramme dig i den rette vinkel.

I disse mørke tider er det ikke den bedste belysning, der er at finde til julens og nytårets fester og sammenkomster og det skaber således ikke de bedste vilkår, når du skal tage dine selfies. Det er der dog gode råd for. Du kan nemlig i dag investere i såkaldte selfie spotlights som du bl.a. kan få hos incover.dk, der kan sættes på din telefon og skabe professionelt lys, som det der bruges af fotografer på photoshoots, og som får dine selfies og dig til at se fantastiske ud.

Fremhæv din skønhed

Måske tænker du, at der skal lidt mere end belysning til at få dine selfies til at nå instagrammodel og Kardashian højder. Måske kigger du i spejlet og tænker, at den der rynke i panden, dobbelthagen, den irriterende delle på maven eller solskaderne eller aknearene i ansigtet ikke forsvinder ved lidt god belysning. Dette kan du dog gøre noget ved uden det helt store besvær. Alt dette kan du få hjælp til hos inviocare.com, som tilbyder kosmetiske behandlinger med det mest sikre, nyeste og bedste udstyr markedet kan tilbyde.

Her kan du få flere forskellige typer af behandlinger som f.eks. botox, fedtfrysninger, belkyra dobbelthage behandling, laserbehandlinger og peelinger. Her er således lidt at vælge imellem til et hvert behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *