Overrask din partner med et weekendophold

Der er mange tusinde danskere, hvoraf mange kan nikke genkendende til at have en hverdag fyldt med rutiner og gøremål. Oftest er det de samme rutiner og gøremål, der går igen, og derfor kan man få en fornemmelse af, at den ene dag tager den anden, og før man får set sig om, er der gået flere uger. Det kan være en meget ubehagelig følelse, og derfor kan det være en god idé at stoppe op for at gøre noget anderledes. Er du ikke så god til at give din partner opmærksomhed i en travl hverdag, så kan du overraske vedkommende med et weekendophold. Få inspiration til det herunder.

Gør lidt ekstra ud af det

Når man bor sammen, og hvor begge har hver sin hverdag, så kan det hurtigt føles som om, at man blot er bofæller. Ønsker du at ændre den følelse igen, kan du gøre dig ekstra umage ved at gøre lidt ekstra ud af weekendopholdet. Måske skal du planlægge, hvad I skal lave, eller måske kan du booke et værelse på et hyggeligt hotel. Én ting er helt sikkert – din partner vil ikke opdage noget, hvis vedkommende også har sin egen travle hverdag. Tag på en getaway sammen og mærk hvordan I finder hinanden igen, som kan give mere energi og gåpåmod i hverdagen.

Lav noget andet end hvad I plejer

Hvis du også har besluttet dig for, at du vil planlægge, hvad I skal lave i løbet af opholdet, så bør du planlægge, at I skal lave noget andet, end hvad I plejer. Eksempelvis kan du arrangere, at I skal ud og klatre, køre på rulleskøjter eller noget helt tredje. Ofte giver en aktiv date mere at snakke om, og man lærer derved også hinanden endnu bedre at kende, og det bliver derfor helt sikkert også en weekend, som I sent vil glemme.