Nyd sommeren med jeres helt egen bålplads i haven

Nu hvor sommeren nærmer sig, betyder det også, at det er tid til at bruge en masse gode stunder i haven sammen med familien. Det er rigtig lækkert at sidde på terrassen om dagen, hvor man kan nyde solens varme stråler. Det er dog ikke kun om dagen, man kan opleve hygge ude i haven, men bestemt også om aften. Hvis man gerne vil prøve noget lidt alternativt til grillen, så kan man overveje at anskaffe sig sin helt egen bålplads til haven. Du kan finde et hav af forskellige og flytbare bålpladser, som let kan placeres i haven. Det er en super let og smart måde at få lidt bålhygge med familien, og det skaber en helt særlig stemning, som man ikke kan få andre steder. Man kan blandt andet købe en rist til bålpladsen, hvis man også vil kunne bruge den som en grill. Du kan læse mere her, om hvor du finder din helt nye bålplads til haven. 

3 ting man kan lave over bål 

Hvis man overvejer at købe en bålplads til haven, så er det vigtigt, at man finder på nogle sjove ting, man kan lave på bålet. Der er mange forskellige muligheder, og det handler derfor om at udnytte dem, når man har chancen. Her er der 3 forslag til ting, man kan lave over et bål. 

  1. Snobrød. Snobrød er naturligvis en klassiker, og nok det første folk i Danmark tænker på, når man tænker på bål. Det er enormt hyggeligt at sidde og lave sine egne snobrød, som man kan spise til aftensmaden. 
  2. Skumfiduser. Skumfiduser over bålet er en super lækker måde at slutte en god aften af på. Skumfiduser smager bare det bedre, når de er blevet varmet godt op over et bål. 
  3. Pølser. Man kan sagtens lave nogle lækre pølser over bål, og man kan eventuelt lave et måltid ud af det, hvis man laver snobrød samtidig.