Hvilket barbergrej skal du vælge?

Der findes rigtig mange gode løsninger idenfor ansigtsbarbering. I de seneste år er det blandt andet blevet meget moderne at barbere sig på ”den gammeldags” måde med en skraber og barberkost. Ønsker man en tæt og hurtig barbering, kan det dog være nemmere at bruge en god maskine.

Maskinerne

Hvis du ønsker en let og skånsom barbering, er det en god idé at investere i en god barbermaskine. De fleste barbermaskiner kan tages med i badet og kræver ikke, at du bruger barberskum. Barbermaskinen er også et bedre alternativ til dårlige og sløve barberblade. Det er dog ikke alle maskiner, der er lige nemme at lave en tæt barbering med.

Er du mere til en smule skæg eller skægstubbe, kan det være en god idé at investere i en skægtrimmer. Denne maskine er meget skånsom og kan give en meget præcis trimning af dit skæg, så det altid har den ønskede længde. Du kan se et stort udvalg af maskiner her og finde den bedste, netop ud fra dine kriterier.

Klassisk barbersæt

Det er efterhånden blevet super moderne og trendy at gå tilbage til den helt traditionelle måde at barbere sig på. Overalt i de større byer er der også dukket flere og flere barbersaloner op, som sætter en ære i at lave en smuk og skarp barbering, samt god skægpleje.

Barbering på den gammeldags måde er faktisk rigtig billigt og giver en meget tæt barbering. Skraberen er det, man kalder en ”safety razor”, hvor man kan skifte bladene ud. Barbering med en klassisk skraber kræver en smule træning, men det er også tid til selvforkælelse. Derudover findes der rigtig mange lækre produkter i form af koste, barberskum og barbersæber, som du kan eksperimentere med. Hvis din hud er meget følsom overfor barbering, kan den klassiske skraber også være en god løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *