Hvad kommer til at dominere sommermoden i 2018?

Moden er under konstant forandring. Den ændrer sig fra år til år. Derfor er der også altid noget nyt. I år er sommermoden i høj grad domineret af sprudlende farver og smukke mønstre. Det betyder, at du bør have fokus på, at finde påklædning, der harmonerer med denne mode, hvis det har relevans for dig.

Det er dog tydeligt, at det er en mode, der stille og roligt har udviklet sig. I takt med dette, er det også noget, der er blevet mere dominerende. Selv nogle af de mest prominente brands på catwalken, har taget disse trends til sig, hvilket bl.a. ses hos Gucci, Dior osv., men bestemt også hos flere mindre brands.

En sommermode, der dækker over begge køn

Det er ikke kun for kvinder, at de blomstrede mønstre samt farverige outfits, vil komme til at dominere sommeren – det er også noget, der gør sig gældende for mænd. Det er noget, der beviser, at det er en mode, der for alvor har slået igennem, hvilket også indikeres af de mange brands, der har taget det til sig.

Ovenstående er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan sammensætte moderigtige, men dog nedtonede outfits. Det kan sagtens lade sig gøre. Det kan du f.eks. gøre ved at finde såkaldt boheme-tøj til kvinder, der – som udgangspunkt – er mere nedtonet, men dog fortsat kan byde på nogle flotte mønstre.

Fokus bør være på din egen stil

Det mest vitale er dog, at du har fokus på at finde tøj, der reelt set harmonerer med din egen stil. Det er vigtigt, at du selv føler, at du er komfortabel, når du har det på. Der er rigtig mange, der har fokus på blot at følge den nuværende mode til punkt og prikke, hvilket dog er en skam, hvis du ikke føler god komfort.

Som følge af dette, så er det også vigtigt, at du sørger for at finde frem til et godt outfit, som du er glad for at have på. Hvis det også er et outfit, der stemmer godt overens med den nuværende mode, så er det kun et klart bonus.

Husk dog på, at moden konstant er under forandring. Derfor kan det også være relativt vanskeligt at følge med. Det kræver nemlig, at du har jævnlig udskiftning i garderoben. Derfor er det også vigtigt, at du ikke lader dig diktere for meget af den nuværende mode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *