Hurtig lånene er i vækst i julesæsonen

I november og december er der ekstra fart på inde hos de forskellige hurtig låns virksomheder. Her bliver der i høj grad lånt penge til den dyre december måned, hvor julegaver og store madindkøb presser budgetterne ude i de små danske hjem. Der er ingen der har lyst til at være anderledes og vil selvfølgelig altid give børnene den bedste oplevelse. Derfor er der uheldigvis en masse mennesker der benytter sig af diverse hurtig lån for at spæde lidt til i december. Det er dog 100% af tiden en dårlig idé.

Vi giver lidt gode fifs og råd med på vejen til hvorfor, og hvad man ellers kan gøre for at undgå at optage de dyre lån.

Spar op i god tid

Mange vil mene at dem der optager hurtig lånene, er dem der ikke har råd til at spare op til denne slags ting. Det er dog svært at forstå, når man hos de værste luksusfælden eksempler, ser folk bruge RIGTIG mange penge på fx mad, tøj, husdyr og meget andet. Hvis du blot skærer en eller to pizzaer væk hver måned(godaw leasy.), så har du allerede starten til en god julemåned. Du skal blot starte din opsparing allerede i Januar, hvilket selvfølgelig er lidt svært at gøre nu, hvor måneden alligevel hedder november, men så ved du hvad der skal til når januar nu igen viser sit ansigt.

Sælg unødvendige ting

Hvis du vidste hvor mange ting vi har fundet rundt omkring i det lille hjem, som vi aldrig nogensinde har brugt, så ville man næsten tror at vi gik under kategorien “samlere”.

https://www.youtube.com/watch?v=BdnBgohGuSk

Efter en større oprydning i år, har vi nok solgt for omkring 15.000 kr., som vi har sat af på en opsparing. Langt de fleste vil kunne gøre samme nummer, nogen i større grad og andre selvfølgelig i mindre, men uanset hvad vil i altid kunne finde et eller andet at sælge, som kunne bidrage til en bedre julemåned, uden at skulle optage et hurtig lån. I øvrigt et meget sjovt program ovenstående.

Undgå hurtig lånene, hvis du er nødsaget til at låne

Hvis du alligevel føler dig nødsaget til at låne penge, så bør du undgå de lån som man finder på en side som fx lånhurtig.dk, da man her betaler i dyre domme for at få lov til at låne penge af dem. I stedet kan du jo prøve at høre banken om de kan hjælpe dig igennem, måske med en kassekredit, eller et lån. Alternativt kan man jo høre venner og familie, hvis man har samvittighed til det. Det vil altid være langt billigere løsninger end at optage hurtig lån.