Hold de mindre maskiner i gang

Er motoren på din brændekløver, fræser, pølsevogn eller havetraktor ved at synge på sit sidste vers? Hos PrimusDanmark.dk er der et stort udvalg af motorer til forskellige formål, så søger du motor til mindre maskiner, er det det rette sted at lede.

 

Motorer til de fleste maskiner

Hos PrimusDanmark.dk finder du et meget stort udvalg af motorer til mindre maskiner. De har alle sine egne egenskaber, så de passer til forskellige formål og maskiner. Blandt andet finder du både elmotorer og benzin- og dieselmotorer. Førstnævnte fås eksempelvis til en trædrejebænk eller til elektriske brændekløvere. Motorerne fås i forskellige størrelser, nemlig lige fra 1 til 37 hk. Trænger din havetraktor eller plæneklipper til en ny, er der et udvalg, der har lodret aksel med slagvolumen fra 140-670 kubikcentimeter og en ydelse fra cirka 5-27 hk. De små motorer sørger for, at maskiner som græstrimmer, hækkeklipper eller brændekløver virker optimalt, så det altid er muligt at holde haven pæn. Én af de vigtigste værdier hos PrimusDanmark.dk er billige priser, hvilket bestemt ses blandt de mindre motorer på websiden.

 

Kvalitetsprodukter med hurtig levering

Med hurtig levering, særdeles høj service og kvalitetsprodukter er der ikke noget at sige til den store popularitet hos PrimusDanmark.dk. Virksomheden har et stort udvalg af værktøj og andre redskaber til et væld af arbejdsopgaver, hvorfor både private, andre virksomheder og offentlige institutioner handler der. Virksomheden er stor, hvilket fremgår ved de fire store lagre i landet. Her står produkterne klar, så hvis du bestiller det ønskede produkt før klokken 12, bliver det sendt afsted samme dag, så du har det i hænde allerede dagen efter. Virksomhedens medarbejdere sidder klar til at guide og vejlede til det rigtige produkt, eller til at lede hvis det er være svært at finde. Skulle det alligevel være det forkerte produkt, du modtager, er der reklamationsret, så du nemt og hurtigt kan bytte til det rigtige.