Gør din drøm til virkelighed med et golfophold fra Classic Golf

Drømmer du om at spille golf under varme himmelstrøg, hvor den eneste bekymring er, hvorvidt du laver hole-in-one? Så tilbyder Classic Golf flere forskellige golfferier.

Skal din næste ferie være en god kombination af varme temperaturer og aktiv ferie? Så tag på et golfophold rundt i hele verden. Det er firmaet Classic Golf, der udbyder golfophold til mange forskellige destinationer rundt om i verden. Destinationer, der blandt andet tæller Marokko, Sydafrika, Spanien og Thailand.

Uanset om det er en golfskole, et ophold med luksusgolf, matchture eller et golfophold af længere varighed, der har interesse, så kan Classic Golf hjælpe med at sætte den perfekte ferie sammen. De kan skræddersy lige den rejse, som kunden ønsker, da Classic Golf har mange samarbejdspartnere på både hoteller, golfbaner og flyselskaber, som kan levere det optimale golfophold.

Find din drømmedestination

Det kan være svært at vælge mellem de mange eksotiske destinationer, som Classic Golf tilbyder. En af de mere populære steder, er Marokko, der byder på en eksotisk og anderledes kultur. Med base i byen Marrakech, er der rig mulighed for både at udforske kulturen, men også at bruge tiden på de velplejede fairways med den betagende udsigt i baggrunden.

Længere østpå ligger Thailand, der er den perfekte golfdestination. Her findes der mere end 250 golfbaner i landet, og især områder som Phuket og Chiang Mai er populære områder med flotte golfbaner.