Gør noget ekstra for dig selv i hverdagene

Vinteren trænger sig langsomt på, det betyder at de varme sommeraftener er ved at være ovre. Vinteren bringer kolde og mørke dage med sig, og det er derfor en god idé at du gør noget ekstra for dig selv, så vinteren ikke bliver kold og kedelig. Det kan være der skal en store ting til eller mange små for at gøre din vinter en smule bedre. Det hele handler bare om at vinterforkæle sig selv lidt i ny og næ.

Køreglæde er livsglæde

Drømmer du om at køre i en federe bil end den du i forvejen ruller rundt i? Det er faktisk lettere end de fleste tror at komme til at køre i en af de helt lækre biler. Det kan også være du elsker duften og fornemmelsen af ny bil. Her er der nogle idéer til hvordan du skifte bilen ud lidt oftere eller få fingrene i en federe bil, på en nem og økonomisk facon.

Leasing er stormet frem i Danmark, samtidig er det blevet en mere og mere integreret del af både erhverv og den private sektor. Det skyldes at der er mange fordele ved at lease en bil fremfor at købe en bil. Der findes selvfølgelig mange forskellige typer leasing, men typisk vil det være leasingfirmaet der står for service og vedligeholdelse. Typisk er der tale om privatleasing, splitleasing og erhvervsleasing. Erhvervsleasing er tilregnet brug af virksomheder.

Splitleasing er en aftale der indgås mellem dig, dit ansættelsessted og leasingfirmaet. Der vurderes hvor meget bilen vil blive brugt til arbejdsrelateret kørsel og til privat, så udgifterne til leasingaftalen, benzin osv. kan blive splittet herefter mellem dig og virksomheden. Det kan for langt de fleste betyde at de kan få en større eller federe bil gennem deres leasing aftale, som de ellers ikke ville have mulighed for at anskaffe.

Den typiske fordel ved denne type leasing vil være hvis du kører mere end 60 % erhverv. Der findes dog tilfælde hvor det sagtens kan betale sig selvom du kører under 60 % er, det kan f.eks. være hvis du er selvstændig. Privatleasingaftalen indgås mellem dig og leasingselskabet, hvor du betaler en førstegangsbetaling og herefter en månedlig ydelse. Du kan læse meget mere om leasing og hvordan du får fingre i mere bil for pengene på Nellemannleasing.dk.

Sørg for hyggen i hverdagene

Vinteren bringer som sagt kulden med sig, og der kan sagtens ske at der kan blive køligt inden for, når den kolde vind står på hus eller lejlighed. Sørg for at have noget godt te eller kaffe i lejligheden, så du kan få varmen og nyde en god kop te eller kaffe samtidig.

Det er desuden en god idé at investerer i nogle dejlig varme tæpper og puder til hjemmet, så der kan blive noget mere vinter hygge med din partner de kolde vinteraftener. Du kan, hos Damask.dk, få en masse inspiration til mere hverdagsluksus i høj kvalitet, det behøver ikke altid at være de store ting der redder dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *