Gør græsslåningen nemmere

Er du træt af at gå de mange ture med din plæneklipper, så gør det nemmere for dig selv. Anskaf dig en robotplæneklipper. Den kan selv køre rundt, og arbejdet med at holde plænen flot bliver meget nemmere for dig.

Der er flere robotplæneklippere at vælge imellem. Du kan fx vælge en Bosch Indego robotplæneklipper.

Husk tilbehøret

Når du anskaffer dig en robotplæneklipper, skal du også sørge for at vedligeholde den. Det gælder blandt andet knivene, som bør skiftes en gang imellem. Du kan finde knive hos EasyMow.

Det er vigtigt, at du vælger nogle knive, der passer til din plæneklipper. Anskaffer du dig en Bosch Indego robotplæneklipper, skal du vælge nogle Bosch Indego knive.

Med i vedligeholdelsen hører også rengøring. Hvis din robotplæneklipper skal holde længe, så skal du holde den ren. Det kan du finde en guide til hos EasyMow.

Skift knive jævnligt

De anbefaler hos EasyMow, at du skifter knivene på din robotplæneklipper cirka hver 2. måned. Det er altså nogle gange i løbet af sæsonen.

Skifter du ikke knivene regelmæssigt, vil de blive slidt. Så kan de ikke længere skære græsset over, men river det i stedet af. Afrevet græs bliver gult, og din plæne bliver grim.

Er du i tvivl om, hvordan du skifter knivene, er der også hjælp at hente til det. Du kan finde en guide hos EasyMow, og de er også altid klar til at svare på spørgsmål. Så køb en pakke knive, og husk at skifte dem ud jævnligt. Så får du en smuk plæne.