Gaven til manden, der (tror han) har alt

Spørgsmålet man stiller sig selv hvert år til jul og fødselsdage: Hvad giver man manden, der har alt? Og nu hvor den søde juletid kommer, hvor flere og flere kæreste/ægtepar forkæler hinanden med kalendergaver, bliver overvejelserne bestemt ikke mindre. For når man skal finde gaver til manden i sit liv, vil man naturligvis gerne glæde ham med den bedste gave, der findes – og det er desværre langt fra nemt.

Vil du gerne give din mand eller kæreste en unik gave, eller har du måske en bror, ven eller far, der fortjener at blive lidt forkælet? Og er du endnu en gang løbet tør for ideer? Så er du helt sikkert ikke den eneste. Læs med her og få inspiration til gaven, der kan være så svær at finde. Her finder du den perfekte gave til manden, der (tror han) har alt.

Julekalender med stærke overraskelser hver dag i december

Inden du går i gang med at lede byen tynd for den perfekte julegave til manden i dit liv, har du måske overvejet at forkæle ham med en julekalender til hver dag i december.  Og hvilken bedre findes der end den, hvor han hver dag kan åbne lågen for en stærk overraskelse at nyde dagen på?

Whisky er mange gange blev kåret som en af de største mandedrikke. Hos Uhrskov Vine kan du lige nu få den ultimative whisky julekalender.Med sine 15 års specialisering i salg af kvalitets whisky, får du med denne kalender en bred vifte af smagsoplevelser. Kalenderen tilbyder whisky fra hele verdenen, og alle smagsprøverne er aftappet i glasflasker og klar til servering. En julekalender fyldt med whisky er uden tvivl en helt forrygende julekalender.

Er han alligevel ikke så meget for whisky og måske i stedet hoppet med på ginbølgen, fås julekalenderen også med et væld af smagsprøver af gin. Dette må uden tvivl være den ultimative måde at blive klog inden for ginnens verden. For som en rigtig mand ved han selvfølgelig, at gin ikke bare gin!

Er han hverken til whisky eller gin, fås julekalenderen også med smagsprøver af rom eller portvin. Uanset hvad skal der nok være en julekalender med lige præcis hans alkoholiske favoritter.

Til den ekstra heldige

Med en sådan julekalender, vil han i løbet af december stå med at væld af lækre fristelser. Er han ekstra heldig, og leder du efter flere gaver til ham, kan du tilføje lidt forskelligt tilbehør, der gør de stærke overraskelser endnu bedre.

Giv ham en af de mange drinksbøger, der dækker over flere hundrede forskellige opskrifter på drinks, så han kan få det fulde potentiale ud af sine små smagsprøver. Han skal naturligvis også have de helt rigtige glas at servere sin rene whisky, gin eller blandende drinks i. Hurricaneglas, whiskyglas, martiniglas, margaritaglas, ginglas og mange flere slags, kan sikre ham den bedste drinksoplevelse. Og sidst men ikke mindst skal han selvfølgelig også have en shaker, han kan tilberede alle sine drinks i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *