Find den rette projektor til dit formål

Hvad end du skal bruge en projekter privat eller til konferencerummet, så er der altid mulighed for at finde en, som passer nøjagtigt til dit formål. Det kan for eksempel være, at du skal have en lille projekter, som du kan bære med dig rundt. Det kan også være at du har brug for en projekter til konferencerummet, som er stor nok til at alle medarbejderne kan følge med i, hvad der bliver fremvist. Der er mange forskellige projektere, og det er vigtigt, at man finder en af den størrelse, man skal bruge, men også en som har den gode kvalitet, man søger.

Atea Har et stort udvalg af projekterer, som man kan se her. Alle de forskellige projekterer, som de tilbyder og sælger er af højeste kvalitet, da det er en af de ting, de vægter højst i deres produkter. Det handler altså blot om at finde lige den projekter, man står og mangler.

 

3 forskellige typer projekterer

Der er som sagt mange forskellige typer projekterer, og her er der 3 forskellige typer af projekterer, som Atea tilbyder og sælger.

  1. DLP-projekterer. Dette er en projekter, som fungerer på den måde, at en lyskilde sender lys ind igennem et farvehjul og dernæst gennem over 1 million mikroskopiske bevægelige spejle, som bortleder lyset eller sender det ud igennem linsen. Det er en relativ billig projektor, som både er driftssikker og giver god billedkvalitet.
  2. LCD-projektorer. Her ledes lys gennem mange mikroskopiske flydende krystaller, som bestemmer mængden af lys, der udsendes gennem linsen. Disse projektorer er normalvis billigere end en DLP-projektor, og de her også et mindre strømforbrug.
  3. LCOS-projektorer. Her bliver en kombination af flydende krystaller og et reflekterende spejlunderlag brugt. Der er en enorm skarp billedgengivelse og farvekvalitet, og projektoren er derfor især brugbar i situationer, hvor man har brug for en detaljeret billedgengivelse. Denne projektor er dog også en smule dyrere end de to ovenstående.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *