Et smart tv kan spare dig penge

Ja det kan det faktisk. En hel del også. Hvis du kigger på dit budget og ser hvad du egentlig betaler for din tv pakke, så vil du opdage at det er en post der hvert år koster dig lige godt omkring 3600 kr. (i hvert fald hvis du har en normal standard tv pakke. Mere hvis du har en af de store.). Det er en væsentligt post på langt de flestes budget, men hvis du har et smart tv kan du sandsynligvis spare en god slat penge hver måned, da du har adgang til en masse indhold den vej fra.

Streaming er gjort nemt på smart tv’er

På rigtig mange smart tv’er er der nu direkte adgang til forskellige streaming applikationer såsom netflix, hbo og viaplay. Hvis du er som så mange andre, så har du sandsynligvis slet ikke brug for den tv pakke, da meget af det du ser der på blot er fyld indhold alligevel og som du sikkert kunne finde på anden vis. Selvom du købte alle 3 af ovenstående gode streamingtjenester, så vil du stadig ikke betale det samme som for en normal tv pakke. Samtidig får du mere frihed, da du selv kan bestemme hvornår du vil se dine serier eller film. Rigtig mange danskere, ifølge et nyt studie, har en idé om at de inden for de næste 3 år, vil lukke helt ned for deres tv pakke og i stedet kun streame deres indhold. Dette bør ikke komme som et chok for tv branchen, som er notorisk langsomme til at indrette sig efter de skiftende tider. Hvis de ikke gør noget drastisk, vil deres brugerbase langsomt forsvinde i takt med at streamingtjenesterne giver folk adgang til mere og mere indhold.

Dit smart tv kan således spille en rolle i at du kan evt. kan spare mere op til ferien, og hvem vil ikke gerne have flere penge at bruge på sin næste ferie? Jeg vil i hvert fald gerne og min tv pakke er allerede blevet skiftet ud streamingtjenesterne.