Er du klar til en aktiv ferie?

Hvis du har besluttet dig for, at du skal på en aktiv ferie, så er det en god idé at være godt forberedt hjemmefra. Find billige billetter til din næste ferie, og herefter kan du finde et lækkert sted at bo.

Men hvordan bliver man egentlig klar til en aktiv ferie? Det får du svaret på her.

Vælg det rigtige udstyr

Det er ikke, fordi du kun kan købe sportstøj herhjemme, men jeg vil anbefale dig, at du har dit eget tøj med, så du ikke skal bruge tiden på at shoppe. Selvfølgelig kan du altid tage en dag, hvor du køber noget ekstra træningstøj, men som udgangspunktet skal du være klar på dag 1.

Her tænker jeg på alt fra kondisko til træningstasker. Når du køber det hele hjemmefra, så skal du ikke bruge tid på det, når du kommer frem på din ferie.

Træn hjemmefra

Hvis du allerede ved, at du skal på en aktiv ferie, så vil jeg anbefale, at du bevæger dig inden, at du tager af sted. Du får langt mere ud af din aktive ferie, hvis du ikke hele tiden bliver træt.

Du kan have travlt, inden du tager af sted, og det er også i orden at kickstarte sit liv gennem en aktiv ferie. Desværre sker det alt for ofte, at man aldrig får trænet igen, hvis det er ens indstilling.

Du er langt mere tilbøjelig til at holde træningen ved lige, hvis du starter med at træne, inden du tager af sted på din aktive ferie. Det skyldes, at du forbinder din hverdag med træning i stedet for kun din ferie. Nu bliver din ferie et supplement til din allerede sunde livsstil.

Vælg en feriedestination

Det allervigtigste er, at du vælger en feriedestination, hvor du kan dyrke den sportsgren, som du elsker. Hvis du elsker at løbe udenfor, kan du overveje et klima, som er perfekt til det.

I Spanien har du også gode muligheder for at cykle osv., men det kan blive noget varmt om sommeren, så det er også værd at tage med i sine overvejelser.


Selv herhjemme kan du have lækkert sportsvejr, så du behøver ikke altid tage ud på lange rejser for at få den ferie, du altid har drømt om. Men det er klart, at hvis du gerne vil på skiferie, så er Danmark nok ikke det bedste sted. Her skal du tage til en af de mange bjergbyer, som du finder i hele Europa.

Hvis du er aktiv i din hverdag, så kan vi helt klart anbefale dig, at du tager på en aktiv ferie, fordi det vil være for hårdt for dig at ligge på stranden og lave ingenting.

Selv hvis du aldrig har dyrket særlig meget motion, så kan en aktiv ferie være det, som starter din vej mod en sundere livsstil. Her bør du overveje at vælge en feriedestination, hvor de har adgang til en række forskellige sportsgrene. På den måde kan det være, at du finder din nye hobby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *