Er der brug for mere effektivitet på arbejdspladsen?

Arbejder du et sted, hvor du nogle gange skal gå langt fra A til B, så kan en elscooter være løsningen på dine problemer.

Tid er penge, siger man, og det er sjældent, at det ikke er rigtigt. Derfor er effektivitet også et ord, der fylder rigtig meget i vores samfund, fordi vi oftest skal nå mest på mindst mulig tid. Hvis du eksempelvis arbejder på et stort lager, et sygehus eller et andet stort sted, hvor det nogle gange kan tage lang til at komme fra A til B, så kan en el scooter måske være løsningen på dine problemer. For med den kan nemt, hurtigt og sikkert komme fra den ene ende til den anden på kort tid, samtidig med at du også skåner kroppen.

Generelt er det sådan, at jo flere ekstra hjælpemidler, du har på arbejdspladsen, desto større er arbejdsglæden og arbejdsmiljøet også, fordi du føler dig hjulpet og set på arbejdspladsen. Så hvis der er brug for lidt mere effektivitet og arbejdsglæde, måske lidt mere overskud, så kan en elscooter være en god løsning.

Immo Denmark har produceret enTranslet-serie, der består af trehjulede køretøjer, som er ideelle til alt fra bykørsel til intern transport på arbejdspladser, hvor afstanden er stor. Den smalle opbygning gør det muligt at køre sikkert igennem mindre gange og befolkede områder, mens der ikke stilles store krav til parkeringsforhold.

En translet er hurtig at stige både på og af, og så øger den effektiviteten på blandt andet arbejdspladser ved at den transporterer dig hurtigt fra et sted til et andet. Det kan mindske riskikoen for sygemeldinger, fordi medarbejderne trives mere og får færre skader i ryg og ben ved at gå langt hver dag.