En køreskole med fokus på dig

Et kørekort behøves ikke nødvendigvis at være nogen byrde at tage. Når der blot er fokus på dig og der er tid til at tage hensyn til dine behov, så går det hele let som en leg. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at få en kørelærer, der skaber trygge rammer.

Og hvad er opskriften på en god kørelærer egentlig lige?

Hvis du finder en kørelærer med mange års erfaring og en interesse i dig som køreelev, så har du fundet en god kørelærer.

… Du og dine behov skal være i fokus, og du skal føle dig tryg. Kenneth Krabbenhøft er kørelærer i hjertet af Århus, og han siger: ”Du skal være i højsædet og skal altid have den bedst mulige service”. Med dette for øje tager Kenneth Krabbenhøft imod dig i sin køreskole på Silkeborgvej i Århus C.

”Men der skal også være plads til sjov”, siger Krabbenhøft. Og hvis du spørger tidligere køreelev Andreas Gjerulff, så smelter humor og læring sammen i køreskolen hos Kenneth Krabbenhøft. ”Man har nogle rigtig hyggelige køretimer, hvor man helt glemmer tiden”

Men der skal også være styr på papirerne, så du kan få dine prøver til tiden. Og så skal der køres til aftalt tid og efter lektionsplanen.
I køreskolen koerkort.dk bliver der taget hensyn til dig og dine behov, og du kan være sikker på, at Kenneth Krabbenhøft vil give dig den bedste service og et kørekort med på vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *