Det skal du huske, hvis du skal til at købe ny bil

Hvis du skal til at købe ny bil er her et par gode råd til, hvordan du bedst finder den nye bil, der passer til dine behov, og hvad du skal huske at have in mente, når biljagten sættes ind.

 

Hvad er dine primære formål med bilen?

Det er vigtigt at gøre op med dig selv, hvad dine primære formål med bilen er, inden du giver dig i kast med at lede efter dit nye køretøj. Skal du bruge bilen til og fra arbejde hver dag, og kører du langt, er komfort, køreevne og brændstofforbrug ret vigtigt. Skal du derimod kun bruge bilen engang imellem til at handle ind og besøge venner, der bor langt væk, er det måske ikke så vigtigt, at du får den nyeste, største og smarteste bil. Derimod skal der være god plads på bagsædet, hvis du har børn og skal bruge bilen til at transportere dem til børnehave og i skole.

 

Hvor langt regner du med at skulle køre om året?

Der er stor forskel på, hvilken type bil du skal vælge alt efter, hvor langt du regner med at skulle køre om året. En dieselbil er for eksempel en del mere brændstoføkonomisk end en benzinbil, da diesel er billigere pr. liter end benzin, og da en dieselmotor ofte kører længere på literen end en benzinmotor. Dog er dieselbiler noget dyrere end benzinbiler, og har du ikke planer om at skulle køre langt hver dag, skal du derfor grundigt overveje, om en dieselbil kan betale sig for dig eller ej.

 

Bliv dækket af en god bilforsikring

Hvis uheldet skulle være ude, kan det blive en dyr sag, hvis du ikke er forsikret ordentligt. En ting er at betale for skaderne på din egen bil, en anden er at betale eventuel erstatning til en anden bilist – enten skader på hans eller hendes bil, eller på personen selv. En erstatningssag er en alvorlig sag og kan koste dig mange penge, hvis du ikke er forsikret. Klik her for at få et tilbud på bilforsikring, så du er dækket, hvis du skulle komme galt afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *